CÉGKULTÚRA 2020-02-24T12:43:03+00:00

CÉGKULTÚRA

Legjobbat a legjobbtól!

A szerkezettervező szakma legjobb cégét álmodtam meg. A megvalósítás koránt sem egyenes út. Minden nap azon dolgozunk, hogy még jobbak legyünk. Jó céget csak jó munkatársakkal lehet felépíteni. Egy friss, egészséges gondolatvilágú, minden területen együtt lélegző csapattal semmi sem lehetetlen!

Számunkra fontos, hogy tudásban, minőségben, eredményben, elismerésben, stílusban és életformában egyaránt itthon legyünk a cégben. A cég oda fejlődjön és olyan legyen, amilyenné közösen álmodjuk.

Szeretjük a szakmánkat! Szeretjük a szakmai próbatételeket! Szeretjük megszemlélni munkánk gyümölcsét! Szeretjük azt az érzést, amikor a tervre vagy a megvalósult alkotásra tekintve elmondhatjuk, igen, ez valóban jól sikerült! Azzal a felelősséggel tervezünk, hogy az általunk tervezett épületek, műtárgyak generációkat szolgálnak ki, a szerkezetnek védenie kell a befektető beruházását, az épületben lévő javakat és a benne, körülötte élő embertársaink életét. Számunkra ez nem csupán jogszabályi megfelelés, ez a szakmai – erkölcsi normánk.

Szeretjük, ha a munkánkat is szerethetjük. Mert jó szellemiségűek vagyunk, sokrétű, kihívásokkal teli feladataink vannak. Nem vagyunk magunkra hagyatva, hanem az egész csapat velünk van, kollégáink, szakértőink, együttműködő partnereink. Nincs lehetetlen, együtt ötletelünk, tanulunk, tanítunk. Együtt gondolkodás, inspiráció, innováció… 

Hiszünk a munkánk teremtő erejében. Értékeljük a tudást, az előre mutató, friss gondolatokat. Védjük a környezeti és az emberi értékeket.

Csapatunk kvalitása, innovatív szellemisége, rendezett folyamataink, belső és külső normáink együtt alkotják a CEOS garanciát: “Legjobbat a legjobbtól”.

Pohl Ákos
Tulajdonos

Dolgozz nálunk >>